Відбулась довгоочікувана подія! Ми урочисто відкрили відреставровану та повністю оновлену актову залу університету. Цього моменту з нетерпінням чекали усі – студенти, викладачі, працівники, які її ремонтували, а особливо – творчі колективи університету. Студенти давно мріяли мати сучасне приміщення для зустрічі гостей і друзів, справжню сцену, на якій студентська молодь демонструватиме свої таланти. Майже рік тривала ця воістину грандіозна робота – оновився і старий корпус університету, засяяла, заблищала по-новому актова зала.

Адже Актова зала – це, певною мірою, візитна картка навчального закладу. Маємо надію, що після капітального ремонту наша актова зала дійсно стане «храмом Мистецтва» у «храмі Науки».


Від імені ректора до вітального слова було запрошено проректора з науково-педагогічної роботи, доцента Дмитра Балдинюка. Дмитро Іванович відмітив кропітку роботу підрядника Володимира Горяного та працівників-майстрів, електриків, інженерів, проректора з економічних та господарських питань Наталії Петренко, голови профкому університету, проректора з економічно-соціальних питань Олександра Осадчого, головного бухгалтера університету Валентини Кравченко, звукорежисера університету Олега Гончара та багато інших людей. Висловив вдячність за проведену роботу, побажав колективу університету творчих злетів та натхнення, міцного здоров’я та життєвої наснаги, професійних успіхів, особистих творчих досягнень і вручив подяку підряднику виконаних робіт, чиї спеціалісти перетворили актову залу на сучасний храм мистецтва і культури.



Апогей Праці славили виступаючі – поважні гості, що були запрошені на сцену. Наталія Петренко теж відмітила новий естетичний вигляд зали та подякувала всім, хто доклав зусиль і уміння до роботи над реконструкцією.

Від імені студентства зі словами подяки виступила голова студентської ради Вікторія Михайлюк – висловила усезагальне захоплення і щиру вдячність адміністрації університету за такий довгоочікуваний подарунок: До студентів звернулась зі словами : «Тож бережімо оновлену залу, підтримуймо її і надалі у чистоті та охайності!»


Завершальним акордом урочистостей став святковий концерт, що підготували творчі колективи нашого університету – художньо-естетичне мереживо із хореографічних композицій, академічних творів, українських та сучасних пісень, хорових співів. Концертна програма була цікава і різноманітна - насичена добром, позитивними емоціями та гарним настроєм! Дякуємо організаторам концерту, керівникам та учасникам колективів, солістам і читцям за високий професійний рівень виконання, за нові художні родзинки.





Пресцентр УДПУ