Місто польських королів – Краків радо зустрічає учасників Літньої школи польської мови і культури. Один із найстаріших у Польщі – Ягелонський університет організовує ювілейну 45-ту Літню школу, на яку завітали, без перебільшення, представники з усіх куточків світу. Це і Греція, і Єгипет, і Англія, і Казахстан, і Росія, і Китай, і Корея, і Сербія, і Словаччина, і Німеччина та інші. Приємно, що до участі у цій школі запрошено представників УДПУ, а саме: співробітників Людмилу Криву та Андрія Литвина, а також студентку економічного факультету і Колегіуму міждисциплінарних індивідуальних гуманітарних студій Тетяну Шульгу.

На урочистостях з нагоди відкриття школи до учасників звернувся ректор університету, професор Войцех Новак. Побажавши успіхів та гарного настрою, він наголосив на важливості участі у такого роду програмах, адже за короткий час учасники можуть поглибити знання мови, пізнати культуру і традиції Польщі.

В рамках Літньої школи молодь відвідує визначні місця та замки Кракова, а також стала свідком прекрасного дійства – щорічного фестивалю єврейської культури, що проходив у краківському Казімежі.

Бажаємо учасникам Літньої школи успіху і приємних вражень від перебування у Польщі!

Пресцентр УДПУ