Нещодавно збірна команда УДПУ взяла участь в міських змаганнях з футболу, які проходили на стадіоні Уманського національного університету садівництва. Участь в головному турнірі міста взяли 8 команд. В одну групу з нашими хлопцями потрапили команди «Уманьферммаш», «Педколедж» та «Зоря». У всіх трьох іграх в своїй групі збірна нашого університету здобула перемоги, а у фіналі нас чекав надпринциповий суперник – збірна команда УНУС. Варто відзначити, що суперник укомплектований сильними футболістами, частина яких є гравцями Чемпіонату області.


Наша збірна, в порівнянні з минулим роком, зазнала кардинальних змін. Пішли з команди (закінчили вуз) кілька провідних гравців. Але, як відомо, здорова конкуренція ще нікому не завадила. То ж і наша збірна вийшла на поле укомплектована не менш кваліфікованими гравцями, які захищають кольори команд-учасниць Чемпіонатів Черкаської, Вінницької та Кіровоградської областей. Інші студенти грають не останню скрипку в командах районних першостей.

Грали в гостях, але команда була налаштована на кращий результат. І в запеклій боротьбі збірна УДПУ одержала перемогу з рахунком 2:0.

Вітаємо наших футболістів з перемогою!

Пресцентр УДПУ