Важко почуватися самотнім, особливо перед Різдвом і Новим роком, коли свято у повітрі… Що ж говорити про тих, хто зустрічає свята за тисячі кілометрів від дому? Але їм також сумувати не доводиться.

У середу, 25 грудня, відбулася передноворічна зустріч з іноземними студентами, які приїхали цього року на навчання у наш університет. На цьому святкуванні була присутня ректор університету професор Наталія Побірченко, яка привітала з наступаючими новорічними святами та висловила сподівання на те, що наш університет та місто стануть справжньою домівкою для студентів з-за кордону, а здобута освіта допоможе їм реалізувати усі професійні задуми. Ще однією приємною подією був день народження студента факультету української філології з Китаю Сюй Пена.



Свічки, легка музика, сувеніри, солодкі подарунки у вигляді будиночків - усе було зроблено для того, щоб іноземні студенти почувалися, як удома. Усі ділилися враженнями від перебування в Україні, планами на майбутнє та найзаповітнішими мріями. Приємним сюрпризом були побажання на 2013 рік, які усі знайшли під сувенірами.