Розпочав свою роботу студентський клуб «Школа молодого вихователя» створений нещодавно на фізико-математичному факультеті. І першим напрямком роботи було обрано співпрацю зі школами міста. Напередодні найбільшого релігійного свята на виховний захід «Великодні дзвони» було запрошено учнів 2 класу школи №3 м. Умань, щоб в ігровій формі ознайомити їх із традиціями українського народу під час Великодніх свят. Мета заходу - розвивати у школярів творчість, культуру мовлення, уважність; виховувати патріотичні та національні якості дитини.


Студенти під керівництвом заступника декана з виховної роботи О. В. Жмуд та старшого лаборанта кафедри інформатики та ІКТ М.О. Ярової під час виховної години проводили майстер-клас для дітей по прикрашанню крашанок, продемонстрували свої творчі та організаторські здібності, вміння використовувати інформаційні технології.








Святкова атмосфера надихала юних майстрів творити власними руками шедеври з різнокольорового паперу. З великим задоволенням діти виготовляли прикраси для крашанок для своїх близьких та рідних, тому час пройшов для них швидко й цікаво. Діти захоплено слухали та навчались, а для студентів це був гарний досвід з організації та проведення виховного заходу, адже робота з молодшими школярами вимагає неабияких вмінь вихователя.



Студентський клуб фізико-математичного факультету «Школа молодого вихователя» запрошує студентів нашого університету долучитися до цікавої та корисної роботи та проявити себе у якості:

  • Звукорежисера студентської радіохвилі
  • WEB-дизайнера
  • WEB-програміста
  • Фотографа
  • Відеооператора з монтажу
  • Організатора масових заходів

За детальною інформацією звертатись: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Пресцентр УДПУ