13-15 листопада 2014 року у Національному центрі ділового та культурного співробітництва «Український дім» відбулася XXVI Міжнародна спеціалізована виставка «Освіта та кар`єра – День студента 2014», учасником якої був і Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини.


На урочистому відкритті виставки виступили з вітаннями Голова Комітету Верховної Ради з питань науки та освіти Лілія Гриневич, заступник Міністра освіти і науки України Павло Полянський, президент Національної академії педагогічних наук України Василь Кремень, а також поважні представники Канади, Чехії, Польщі, Ізраїлю та Франції.


Виставка традиційно проходила напередодні міжнародного Дня студентства і була спрямованою на те, щоб інформувати українську молодь про можливості здобути якісну освіту як в українських університетах, так і зарубіжних.

Після привітань почесних гостей відбулося урочисте нагородження переможців рейтингового виставкового конкурсу. Наш навчальний заклад відзначений Гран-прі за кращий офіційний веб-сайт університету.


Вітаємо колектив університету із заслуженою перемогою!

Пресцентр УДПУ