Спортивна зала нашого університету в черговий раз приймає гостей з усієї України. Чемпіонат України з боксу серед юнаків 1997-1998 років народження «Юний спартаківець» розпочався 6 грудня.


Представники боксерських клубів з 15 областей та АР Крим зібралися в Умані, аби помірятися силами та визначити найсильнішого. Організатор чемпіонату – Всеукраїнське фізкультурно-спортивне товариство «Спартак», філія якого з 1947 року діє і в нашому місті.


Вершиною розквіту боксу в Умані стали останні роки. Понад 100 дітей та підлітків під емблемою товариства «Спартак» займаються цим видом спорту. І вже маємо відчутні результати – значна кількість чемпіонів та призерів України, троє боксерів мають почесне звання «Майстер спорту України». Тож Умань не випадково було обрано місцем проведення чемпіонату.

Вітаючи учасників зібрання, перший заступник міського голови Володимир Віблий подякував ректору Уманського державного педагогічного університету Наталії Побірченко за надану можливість проведення чемпіонату України саме в цій чудовій спортивній залі. Відзначив високий рівень організації заходу і голова обласної ради фізкультурно-спортивного товариства «Спартак» Юрій Мрачковський.


Зазначимо, що спортивна робота в УДПУ організована на досить високому рівні. Студенти мають можливість займатися багатьма видами спорту, а про результати говорять їхні значні досягнення. Цьому, безперечно, сприяє як колектив висококваліфікованих фахівців, так і прекрасна матеріальна база університету, яка постійно оновлюється та удосконалюється. А все це задля того, аби наші студенти та молодь міста мали змогу займатися спортом, адже в здоровому тілі – здоровий дух!

Прес-центр УДПУ