29 березня у місті Черкасах відбулось спільне засідання колегії Департаменту освіти і науки Черкаської облдержадміністрації та пленуму Черкаського обкому Профспілки працівників освіти і науки України – «Про хід виконання Галузевої угоди між Головним управлінням освіти і науки Черкаської облдержадміністрації та Черкаським обкомом Профспілки працівників освіти і науки України на 2011-2015 рр.».

На засідання була запрошена і виступила в обговоренні питання ректор університету УДПУ імені Павла Тичини, професор Наталія Побірченко, яка є членом Президії обласного комітету Профспілки працівників освіти Черкаської області.


Наталія Семенівна проінформувала про роботу, яка здійснюється в Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини стосовно захисту прав та інтересів працівників, створення комфортних і безпечних умов навчання, праці та відпочинку, розвитку соціальної інфраструктури.

Підкреслила, що усі пункти щодо соціальних гарантій, пільг та компенсацій, які передбачені Галузевою угодою, знайшли відображення у Колективному договорі між адміністрацією університету та трудовим колективом і повністю виконуються.

Адміністрація університету у тісній співпраці з профспілковим комітетом на ділі реалізують ідею соціального партнерства, спрямовують свої зусилля на виконання завдань, визначених у соціальних ініціативах Президента України.

Пресцентр УДПУ