Сьогодні – День фізкультурника. Затребуваність та популярність спорту цілком виправдана. Адже він - це не тільки самоорганізація і дисципліна, здоров’я і молодість, елемент культури і стиль життя. Спорт – це саме життя, рух вперед! Сьогоднішнє свято - це свято величі сили духу, мужності і патріотизму.

Україна завжди славилась своїми спортивними талантами. Має їх і наш вуз. На факультеті фізичного виховання Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини навчаються спортсмени, відомі не лише в нашій державі, а й далеко за її межами. На престижних змаганнях вони демонструють вагомі досягнення та здобувають «пальму першості».

Шановні спортсмени, тренери, викладачі кафедри фізичної культури, ветерани та шанувальники спорту! У день професійного свята бажаємо Вам успіхів у благородній справі популяризації здорового способу життя, залучення громадян до занять фізичною культурою і спортом. Міцного всім здоров'я, родинного щастя, невичерпного оптимізму, натхнення у здійсненні всіх починань та задумів, нових спортивних звершень. Нехай Ваші досягнення і надалі примножують славу і авторитет України в усьому світі!

Пресцентр УДПУ