У рамках Міжнародної науково-практичної конференції "Цілі та результати освітніх реформ: українсько-польський діалог" спільно з університетом імені Бориса Грінченка відбулося засідання круглого столу, присвячене 5-й річниці діяльності Польського культурно-освітнього центру УДПУ.


Університет вітав шанованих гостей: Ректора Вищої школи педагогічної Спілки польських вчителів, доктора хабілітованого в галузі педагогіки, професора Стефана Мешальського, заступника декана педагогічного факультету Вищої школи педагогічної Спілки польських вчителів, доктора гуманістичних наук в галузі педагогіки Леандру Корчак, науково-дидактичного співробітника Вищої школи педагогічної Спілки польських вчителів, доктора в галузі педагогіки Наталію Беднарську, професора Шльонського університету, заступника декана з наукових досліджень відділу етнології і наук про освіту, професора Єву Огродську-Мазур, наукового співробітника відділу етнології і наук про освіту Шльонського університету, доктора в галузі педагогіки Барбару Грабовську.

Гості були приємно вражені екскурсією університетом - оформленням фойє, лабораторій, навчальних аудиторій, спортивної зали. Студенти факультету української філології, напряму підготовки "польська мова" та МІГуС стали чудовими гідами не тільки в університеті, а й в дендрологічному парку "Софіївка". У результаті конференції було укладено низку домовленостей про подальшу наукову співпрацю.