19 грудня управління у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської обласної державної адміністрації спільно з Черкаським обласним молодіжним ресурсним центром проводили VІ обласний фестиваль-конкурс студентських сімей, в якому наші студенти теж брали участь.


Достойно пройшовши відбірковий етап, наш університет представляли чотири студентські пари. Студенти заздалегідь готували відео-презентацію (конкурсну візитку), освідчення в коханні, демонстрували свій талант – домашнє завдання. Крім того, на сцені Черкаського міського Будинку культури імені Івана Кулика пари мали показати на скільки добре вони знають один одного та продемонстрували свої танцювальні вміння під різні музичні стилі.






З гордістю констатуємо і щиро вітаємо пару Килимистого Максима (факультет фізичного виховання) та Лимар Оксани (факультет української філології) із перемогою – зайнятим І місцем, студентів Крикуна Сергія (історичний факультет) та Хапіну Наталію (факультет української філології) із почесним ІІ місцем та студентів мистецько-педагогічного факультету Шпака Богдана та Попову Інну із зайнятим ІІІ місцем. Пара студентів природничо-географічного факультету Слободянюк Юрій та Половка Олена отримали приз у номінації «Найкреативніші». За участь у конкурсі всі молодіжні пари отримали дипломи цінні подарунки.



Наші студенти вкотре довели, що вони – НАЙкращі! Саме вони створили святкову атмосферу конкурсу, підняли настрій конкурсантам та всім глядачам. Дякуємо деканатам за матеріальну підтримку своїх студентів. А студентським парам бажаємо щастя та збереження кохання на довгі роки.

Відділ виховної роботи