Невід`ємною частиною громадського самоврядування Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини є студентська рада, яку очолює студентка факультету фізичного виховання Євгенія Бородай. Адміністрація університету та особисто ректор, професор Олександр Безлюдний всебічно сприяє розвитку та активізації студентського самоврядування, створенню належних умов для його плідної діяльності.

Імплементуючи положення ст.38 Закону України «Про вищу освіту», днями відбулось відкриття студентської кімнати для забезпечення якісної роботи студради УДПУ. На відкриття завітали ректор університету Олександр Безлюдний, проректор з науково-педагогічної роботи Олена Кірдан, проректор з економічних та господарських питань Наталія Петренко, а також представники студентського активу університету. Під час вступного слова Олександр Іванович зазначив, що адміністрація всебічно підтримує ініціативи молоді в реалізації завдань студентського самоврядування і надалі буде всебічно сприяти його розвитку та удосконаленню. З нагоди відкриття кімнати для роботи студради університету та забезпечення її якісної діяльності ректор вручив цінний подарунок – персональний комп’ютер.

Голова студентського самоврядування Євгенія Бородай в свою чергу подякувала ректорату за всебічну підтримку та висловила сподівання на подальшу плідну співпрацю.

Пресцентр УДПУ