У Міжнародний день миру, 21 вересня, в УДПУ стартувала третя зміна Національно-патріотичного табору «ДІЯ», що діє при факультеті соціальної та психологічної освіти.

Дійство проходило у стилі урочистої лінійки, на яку завітали почесні гості – бійці нашої армії. Вони дякували за попередньо виконану табором «Дія» роботу, адже всі зароблені під час найрізноманітніших акцій кошти передавались нашим захисникам у зону АТО. Студенти співали українських пісень, декларували вірші українських поетів та влаштували патріотичний флешмоб .







Декан факультету , кандидат педагогічних наук, доцент Оксана Кравченко благословила членів Національно-патріотичного табору «ДІЯ» на активну і результативну діяльність.

Студенти-волонтери приступають до роботи одразу після відкриття зміни. Починаючи з Міжнародного дня миру і до 1 грудня, у університеті будуть проводитись різноманітні національно-патріотичні та благодійні акції: по збору гуманітарної допомоги військовим та переселенцям, заходи вшанування українських традицій та видатних діячів України, інтелектуальні, соціальні акції, до яких можуть долучитись всі бажаючі.

Бажаємо всім учасникам Національно-патріотичного табору «ДІЯ» щастя та миру в оселях, благородних помислів і невичерпної енергії, натхнення, оптимізму, нових плідних здобутків. А ще воліємо, щоб працьовита, віддана і випробувана в добрих ділах команда «Дії» завжди підтримувала вогонь благодійних ідей і задумів та втілювала їх у життя! В добру путь!

Довідково.

Національно-патріотичний табір «ДІЯ» функціонує на факультеті соціальної та психологічної освіти з 24 вересня 2014 року. Учасниками табору є студентська молодь та учнівська молодь міста Умань.

За рік роботи Табір провів дві зміни, в ході яких було реалізовано понад 50 патріотичних акцій: проводилися соціальні, благодійні, інтелектуальні, волонтерські акти та заходи.

Інноваційний соціальний проект «Національно-патріотичний табір для студентської молоді «Дія» здобув перемогу - І місце - у ІІІ Всеукраїнському дистанційному конкурсі наукових робіт із соціальної педагогіки та ІІІ місце в обласному етапі конкурсу бізнес-планів у номінації «Соціальний проект».

Пресцентр УДПУ