З метою розширення творчої співпраці природничо-географічного факультету з профільними школами, представники кафедри біології та методики її навчання ознайомилися з досвідом роботи Ризинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Звенигородського району Черкаської області, яку очолює директор школи Федорчук Ольга Василівна. Школа є однією з небагатьох в Україні, що приділяє велику увагу навчанню й вихованню учнів в рамках роботи шкільного лісництва, створеного на базі лісового господарства ДП “Звенигородське” ЛГ Лісництво Плехівське.


Ознайомлення з напрямками роботи шкільного лісництва


В цьому році команда юних лісівників школи брала участь у VІ Всеукраїнському зльоті учнівських лісництв, що проходив на Івано-Франківщині. Пишається школа своїм вихованцем – учнем 9 класу Бойком Володимиром, який зайняв ІІІ місце у конкурсі-захисті науково-дослідних робіт.

Під час зустрічі було обговорено та визначено напрямки подальшої співпраці школи і факультету, а також розроблено план вирішення проблеми належного методичного забезпечення шкільного курсу «Лісівництво».



Навчальний посібник в подарунок від автора



В методичному кабінеті школи