Саме це питання, що стосувалося професійної компетентності вчителів англійської мови, було предметом обговорення на засіданні робочої групи проекту, який реалізовується під патронатом Міністерства освіти і науки України та Британської ради в Україні.

Учасниками робочої групи у кількості 12 осіб були три представники Уманського державного педагогічного університету ім. Павла Тичини, кандидати педагогічних наук: Оксана Заболотна (професор кафедри іноземних мов, координатор міжнародної діяльності університету), Алла Гембарук (доцент кафедри англійської мови і методики її викладання), Олена Бевз (доцент кафедри англійської мови і методики її викладання).


Впродовж триденної напруженої роботи було сформовано структуру до проектного дослідження та розподілено частини роботи, яку мають виконати члени робочої групи до наступної зустрічі. Хочеться сподіватися, що завдяки злагодженій роботі проектної групи навчання англійської мови в українських школах перетвориться на успішний творчий процес, який проходитиме у взаємодії вчителя і учнів.


Пресцентр УДПУ