На факультеті початкової освіти Інституту розвитку дитини УДПУ відбулася зустріч з випускниками Корсунь-Шевченківського педагогічного училища імені Т.Г. Шевченка. Запрошені гості мали нагоду познайомитись із професорсько-викладацьким складом і керівництвом нашого університету, умовами навчання і проживання у ВНЗ та матеріально-технічною базою факультету.

Гості отримали нагоду поспілкуватися з ректором університету Наталією Побірченко, проректором науково-педагогічної роботи Тетяною Кочубей, завідувачами кафедр факультету початкової освіти. Проректор з наукової роботи Лариса Ткачук розповіла майбутнім абітурієнтам про пріоритети діяльності ВНЗ і його успішну інтеграцію в систему європейської вищої освіти. Завідувач відділу кар’єрного росту та профорієнтаційної роботи Світлана Цимбал-Слатвінська ознайомила з особливостями вступної кампанії 2013-2014 навчального року.


З вітальним словом до майбутніх абітурієнтів звернувся декан факультету Борис Якимчук. Він зазначив, що для навчання студентів створені всі необхідні умови: потужна матеріальна база, навчальні аудиторії та лабораторії, комп’ютерні класи, сучасна наукова бібліотека з безпровідним доступом до мережі Internet; максимально комфортні умови проживання у гуртожитках. Про цікаве, змістовне та різнопланове студентське життя розповіла гостям студдекан факультету Ольга Бурковецька.

Окрім того, у процесі екскурсії університетом гості були ознайомлені з основними напрямами діяльності наукових лабораторій та навчально-методичних кабінетів. Закінчилася зустріч з випускниками Корсунь-Шевченківського педучилища відвідинами Національного дендрологічного парку, окраси нашого міста – «Софіївки».



Пресцентр УДПУ