Нещодавно, в рамках фестивалю «Молодіжна весна», в університеті пройшов конкурс «Пісенний вернісаж – 2011», в якому взяли участь студенти всіх факультетів – всього 38 учасників. Були представлені пісенні твори різних жанрів. Значну спонсорську підтримку у проведенні конкурсу надав профком університету на чолі з Олександром Осадчим, який був головою журі.


Призери і учасники нагороджувались дипломами та цінними подарунками. 1 місце виборов студент мистецько-педагогічного факультету Олександр Коломієць, 2 місце посів студент факультету фізичного виховання Олександр Роговенко, 3 місце завоював студент мистецько-педагогічного факультету Геннадій Плаксюк. Володарем гран-прі стала студентка факультету української філології Тетяна Хлівна.




Геннадій Плаксюк




Олександр Коломієць




Тетяна Хлівна

Призери «Пісенного вернісажу» з радістю взяли участь у святковому концерті до Дня 8 березня, що проходив у стінах університету для жінок міста. Із вітальною промовою до жіноцтва Умані звернувся міський голова Юрій Бодров та заступник голови студради університету Олександр Слободяник. Усім чарівним уманчанкам в залі додали снаги перші весняні квіти.




Міський голова Юрій Бодров вітає жінок

До хору багатоголосся привітань долучилися і творчі колективи УДПУ. Програма концерту буда досить цікава і різноманітна – насичена добром, позитивними емоціями та весняним настроєм.