В Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини з моніторинговою місією побувала член робочої групи спільного проекту Міністерства освіти і науки України та Британської Ради в Україні «Шкільний вчитель нового покоління», завідувач кафедри англійської мови та методики викладання Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя Олена Таран.

Візит розпочався із зустрічі з ректором університету, професором Олександром Безлюдним та в.о. декана факультету іноземних мов, доцентом Іриною Постоленко, під час якої були обговорені питання, пов’язані з пілотуванням Нової програми «Методика навчання англійської мови» в Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини.

Гостя із Ніжина поспілкувалися зі студентами факультету іноземних мов, які навчаються за експериментальною методикою. Під час розмови студенти поділилися своїми враженнями від нової програми, високо оцінивши її основні принципи. Як переконлива ілюстрація успішного втілення її в життя було практичне заняття з методики навчання англійської мови, проведене викладачем кафедри англійської мови та методики її навчання Олександром Слободяником. Воно відзначалось динамічністю, різноманітністю інтерактивних підходів, високою зацікавленістю та активністю студентів.

Пресцентр УДПУ