Науковий директор Польського культурно-освітнього центру Ігор Кривошея перебуває з робочим візитом в польських містах-побратимах Умані. Так, 13 листопада в місті Ланьцут підписано угоду про співпрацю між Польським культурно-освітнім центром УДПУ імені Павла Тичини та Міським будинком культури. В ході підписання угоди Ігор Кривошея вручив директору Міського будинку культури Ланьцута Анджею Пєховському подяку за вагомий внесок у розвиток польсько-українських відносин та партнерського співробітництва між Уманню та Ланьцутом. З нагоди 40-річної діяльності МБК міста Ланьцут Польський культурно-освітній центр отримав почесну відзнаку.


Підписання угоди в Ланьцуті


Через два дні, 15 листопада 2013 року подібну угоду підписано і в першій столиці Польщі - місті Гнєзно. Угоду про співробітництво між Польським культурно-освітнім центром УДПУ імені Павла Тичини та Міським Осередком Культури підписували науковий директор центру Ігор Кривошея та Президент міста Гнєзно Яцек Ковальський, який за роки діяльності Польського культурно-освітнього центру УДПУ разом з громадою міста Гнєзно постійно беруть участь у житті центру та всіляко його підтримують. Не обійшлось без приємних сюрпризів і цього разу. Яцек Ковальський подякував Ігореві Кривошеї за плідне співробітництво і подарував Польському культурно-освітньому центру УДПУ від імені мешканців Гнєзно ноутбук. В свою чергу, Ігор Кривошея дякуючи за неабияку щедрість та постійну підтримку вручив Яцеку Ковальському, Єжи Стаховяку, Павлу Костусяку, школі №3 імені Святого Войцеха та Інституту Європейської Культури міста Гнєзно подяки від Польського культурно-освітнього центру за вагомий внесок у розвиток польсько-українських відносин та партнерського співробітництва між Уманню та Гнєзно.

Сподіваємось, що тісна багаторічна співпраця з містами-побратимами Умані й надалі буде плідною та сприятиме взаємному збагаченню польської і української культур.


Вручення подяки в Ланьцуті



Підписання угоди в Гнєзно



Президент міста Гнєзно вручає подарунок ПКОЦ -ноутбук


Польський культурно-освітній центр