На факультеті соціальної та психологічної освіти у рамках Національно-патріотичного табору «ДІЯ» відбулась зустріч студентів та викладачів університету з бійцями, які відстоювали гідність нашої держави на Сході України та з волонтерами, які здійснюють поїздки на окуповану територію та доставляють гуманітарну допомогу військовим, а також людям, які там знаходяться. На зустрічі були присутні керівник волонтерської громадської організації «До перемоги» Ольга Ситник та бійці 128 окремої гірсько-піхотної бригади.


На початку заходу декан факультету соціальної та психологічної освіти, доцент Оксана Кравченко, представивши вельмишановних гостей, повела мову про високе почуття патріотизму, любові до своєї країни та про необхідність у складний для країни час здійснювати волонтерську діяльність.

Із досвідом патріотичної волонтерської діяльності на факультеті гостей ознайомила викладач кафедри психології, координатор Національно-патріотичного табору «Дія» Мар’яна Горенко. Про особливості здійснення волонтерської діяльності у сучасних умовах в країні розповіла відома у нас на Черкащині волонтерка Ольга Ситник, а бійці 128 окремої гірсько-піхотної бригади повідали студентам про щоденні нелегкі реалії боротьби у зоні АТО, про своє життя до участі у воєнних діях. Студенти слухали розповіді зі сльозами на очах, задавали безліч питань.











На завершення заходу гостям на пам’ять як обереги подарували ляльки-мотанки.

Хочеться зазначити, що це лише одна із цілого циклу запланованих регулярних зустрічей, які відбуватимуться на факультеті в подальшому.

Пресцентр УДПУ