Красуня ялинка та казкові герої зібрали у актовій залі університету на новорічні ранки дітей співробітників та студентів. Пройшли святкові дійства для дошкільнят (їх підготував факультет дошкільної та корекційної освіти) та для дітей молодшого шкільного віку (представлення факультету початкової освіти).


Ніщо не може зрівнятися з новорічним святом, коли дитина заходить у казку і оживають казкові герої, а ти і сам один із них! І не має значення, скільки тобі років, а який гостинець тобі піднесе чарівний Дід Мороз за розказаний віршик чи танок, головне – щоб було весело і цікаво у колі по-казковому вбраних ровесників. Пам’ятаючи, що для дітей новорічне дійство з ялинкою, іграшками, веселими перетвореннями, Дідом Морозом, Снігуркою, танцями, піснями - це, можливо, і є те найяскравіше свято дитинства, організатори намагались зробити його незабутнім.





Новорічні ранки були орієнтовані на кожну вікову групу дітей, щоб було всім цікаво. Та що вже казати дітям, коли в дорослих це свято викликає щиру усмішку та радість.

Подарунки у чарівну торбину Діду Морозу для дітей приготував профком університету.

Пресцентр УДПУ