У рамках проекту, реалізацію якого ініціювали Міністерство освіти і науки України і Британська Рада в Україні, в м. Чорноморське відбувся тренінг для членів робочої групи. Наш університет представляли координатор міжнародної діяльності УДПУ, професор кафедри практики іноземних мов Оксана Заболотна, заступник декана факультету іноземної філології з гуманітарно-соціалізаційних питань, доцент кафедри англійської мови та методики її викладання Алла Гембарук та заступник декана факультету іноземної філології з педагогічної практики, старший викладач кафедри англійської мови та методики її викладання Олена Бевз.


Координаторами цієї частини проекту були Вікторія Іваніщева та Олександр Шаленко. Міністерство представляла Оксана Коваленко, головний спеціаліст Департаменту загальної середньої та дошкільної освіти МОНУ, Національну академію педагогічних наук – завідувач лабораторії навчання іноземних мов Валерій Редько. Надзвичайно цінним було обговорення нагальних проблем в галузі шкільного навчання іноземних мов, у якому, крім представників Міністерства освіти і науки та Національної академії педагогічних наук, взяли участь методисти обласних інститутів післядипломної освіти.



Сподіваємося, що таке партнерство забезпечить успіх проекту «Шкільний учитель нового покоління» і дасть українській молоді змогу володіти кількома іноземними мовами.