Студенти факультету соціальної та психологічної освіти весь час доводять, що вони надзвичайно талановиті та креативні. А після проведеного інтелектуального шоу молоді люди показали всім, що вони також і НАЙРОЗУМНІШІ. Отримавши унікальну нагоду, вони взяли активну участь в інтелектуальному шоу «Найрозумніший», що проводилось вперше на факультеті. Допомогу в підготовці до інтелектуального шоу надали професорсько-викладацький склад та співробітники факультету.


У змагання включилось 12 студентів: Вадим Ігнатов, Миколай Григор’єв, Олександр Почтар, Наталія Міщенко, АльонаЗавалко, Оксана Тирса, Ольга Когут, Наталія Колінчак, Надія Гергель, Ольга Куленко, Лейла Гасанова, Анастасія Кальян.


Ведучою на інтелект-шоу була магістрантка Марія Краєва. Роботу з залом та конкурси інтелектуально-розважального характеру проводили координатор Студентської соціально-психологічної служби факультету соціальної та психологічної освіти  Ольга Підгорна та голова студради факультету Дарія Мєхова.




Право підведення підсумків було покладено на високоповажне журі, до складу якого увійшли доктор педагогічних наук, професор, завідувач кафедри загальної педагогіки, педагогіки вищої школи та управління Дмитро Пащенко, кандидат педагогічних наук, доцент, в. о. завідувача кафедри соціальної педагогіки, соціальної роботи та історії педагогіки Ірина Албул, в. о. завідувача кафедри психології Наталія Шеленкова.



Учасники гідно презентували себе у конкурсі «Візитка», розповіли про свої захоплення та одноголосно висловили побажання: «Нехай переможе найкращий!» Так і сталося!

У першому турі перед конкурсантами було поставлено нелегке завдання – відповісти на 20 обов’язкових запитань, вибравши один з чотирьох варіантів відповідей, з чим успішно впоралось 6 студентів, які й перейшли до другого туру, у якому учасникам потрібно було обрати по 2 категорії з 12 запропонованих (серед них – теорія виховання, загальна психологія, педагогіка сімейного виховання, вікова психологія, дидактика, соціальна робота, школознавство, історія педагогіки, конфліктологія, соціальна педагогіка, психодіагностика та категорія «Секрет», під якою була зашифрована категорія «Соціально-правовий захист»). Послідовність участі у цьому турі визначалася за допомогою дешифратора, з чим студенти напрочуд швидко впорались. Учасники повинні були дати якомога більшу кількість правильних відповідей за одну хвилину. До трійки фіналістів за досягнутими результатами увійшли Олександр Почтар, Оксана Тирса, Ольга Куленко.

У третьому турі учасники відповідали на запитання заздалегідь вибраних ними категорій. Студенти стартували у фіналі знову ж таки за результатами дешифратора. Перед учасниками відкрилось кольорове поле: вони мали рівно 30 секунд, щоб запам’ятати клітинки, забарвлені в їхній колір. Беззаперечним переможцем інтелектуального шоу «Найрозумніший» став студент 1 курсу факультету соціальної та психологічної освіти Олександр Почтар, кубок якому вручила декан факультету соціальної та психологічної освіти Оксана Кравченко. Всі учасники інтелект-шоу отримали дипломи та пам’ятні подарунки.




Пресцентр УДПУ