Фундація «Добра Воля» (Польща) та Міжнародна Школа Рівних Можливостей (Україна) розпочинають навчальний курс з інноваційних методів роботи для представників організацій, які працюють із молоддю в Києві, Київській та сусідніх областях.

Навчальний курс складається з двох етапів. Перший етап - дистанційне навчання на тему громадянського суспільства, прав людини та діяльності третього сектора. По закінченню всі учасники отримають сертифікати. Другий етап (Київ, друга половина червня 2014 року) - 9-тиденне навчання для найактивніших учасників першого етапу.

Практичні заняття проводитимуться у двох групах. Перша група вивчатиме тему «Проведення антидискримінаційного, зокрема, ґендерного, моніторингу», друга – «Вивчення методики соціального театру».

Після закінчення навчання учасники протягом трьох місяців будуть реалізовувати власні проекти із застосуванням вивчених методів. Найкращі виконавці будуть запрошені на зустріч до Кракова у жовтні 2014 року.

Умови участі у навчальному курсі:

  • Навчання у проекті безкоштовне.
  • Особи, які проживають не у Києві, забезпечуються житлом та харчуванням за умови самостійної оплати транспортних витрат.

Контактна особа - Ірина Конченкова (Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.)

За інформацією звертайтеся на кафедру іноземних мов УДПУ до Заболотної Оксани Адольфівни (Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.) та Гребьонкіної Анни Олександрівни (Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.).

Пресцентр УДПУ