20 травня на території Ладижинського водосховища відбувся незвичний захист кваліфікаційної роботи студентки ІV курсу природничо-географічного факультету Світлани Бакай (керівник доцент Ганна Гончаренко). Захист роботи, на якому були присутні члени державної екзаменаційної комісії та викладачі факультету проходив на базі районного комунального підприємства «Гайсинське риборозвідне господарство». Студентка гідно представила результати роботи та довела наукову новизну свого дослідження.

Примітним був виступ рецензента роботи - завідувача лабораторії екологічної оцінки агротехнологій і біорізноманіття агроекосистем НААН України, кандидата біологічних наук Євгенії Ткач.





Після захисту рецензент від імені директора Інституту агроекології і природокористування НААН України, професора, академіка УААН  Ореста Фурдичка вручила подяки з нагоди професійного свята – Дня науки за високий професіоналізм та плідну співпрацю з НААН України професору Світлані Совгірі, доценту Ганні Гончаренко, за досягнуті успіхи у науково-організаційній діяльності викладачу Роману Подзерею. На врученні були присутні викладачі та аспіранти факультету природничо-географічного факультету на чолі з деканом Русланом Якимчуком.

На сьогоднішній день природничо-географічний факультет УДПУ тісно й активно співпрацює з науково-дослідною установою, структурним підрозділом Національної академії аграрних наук України - Інститутом агроекології і природокористування НААН України, бо бачить у такому співробітництві подальшу перспективу.


Пресцентр УДПУ