Впродовж осені на спортивному майданчику УДПУ та стадіоні «Уманьферммаш» проходив Чемпіонат міста Умані з міні-футболу, участь в якому серед дев’яти команд взяла і наша збірна. Для зручності учасників, ігри проходили по суботах та неділях за коловою системою. Згідно регламенту команди грали за спрощеними правилами (без накопичення фолів та обмежень гри з воротарем). Переможець визначався за сумою набраних очок, особистими зустрічами та різницею забитих-пропущених.


У безкомпромісній, наполегливій упертій боротьбі впевнену перемогу за результатами змагань збірна команда університету посіла І місце, а кращим гравцем турніру було визнано капітана університетської збірної, студента історичного факультету Сергія Трояна.

Вітаємо наших чемпіонів: Сергія Трояна (ІФ), Миколу Малютіна (випускник ФПО), Анатолія Бондаря, Віталія Глинського, Романа Потапова, Олега Темчишина, Вадима Мацкула, Олександра Літвіна, Романа Кузьмака (всі - із ФФВ), Михайла Хомяка, Олега Мельника (ФСПО) та Владислава Шукайла (ФУФ), а також тренера Олега Андрощука.

Всі щиро вірили у Ваш успіх, адже наполегливість, воля до перемоги та бажання бути найкращим – це те, що завжди характеризувало і продовжує характеризувати спортсменів нашого університету. Зичимо хлопцям подальших перемог, спортивних звершень та олімпійських медалей!

Пресцентр УДПУ