3 серпня до університету завітав почесний гість - доктор економічних наук, народний депутат України Яценко Антон Володимирович.

Під час його робочого перебування в Умані відбулася зустріч з керівництвом та професорсько-викладацьким складом університету, знайомство з навчально-методичною базою навчального закладу, діяльністю науково-дослідних інститутів, центрів, лабораторій.


Ректор університету проф. Наталія Побірченко розповіла про здобутки та перспективи розвитку ВНЗ. Депутата також цікавив хід підготовки до нового навчального року. «Я приємно вражений тими лабораторіями та навчальними аудиторіями, які вже готові та чекають студентів. Впевнений, що знання та любов до освіти, яку ви прищеплюєте молоді – є запорукою європейської сильної та стабільної держави», - зазначив народний депутат. Разом з тим, він виявив великий інтерес до тих проблем, які ще є в університеті, і висловив готовність допомогти у їх вирішенні.

Народний депутат був запрошений на урочисту Посвяту першокурсників у студенти університету, на якій пообіцяв обов’язково бути.