Час не стоїть на місці... З кожним днем з’являються все нові й нові проблеми та питання, що турбують в першу чергу сучасну молодь і потребують негайного вирішення.

Саме тому на факультеті соціальної та психологічної освіти за участю Студентського наукового товариства було організовано та проведено ток-шоу «Ранній шлюб: переваги та недоліки». Модератори заходу - Вероніка Смітанка та Вікторія Коваль.

У батлі аргументів зустрілись дві команди: «ЗА», до якої входили Чорний Юрій, Варикаша Аліна, Слободянюк Анна і Котик Вікторія; учасниками групи «ПРОТИ» були Стасюк Анастасія, Вакуліна Лариса, Почтар Олександр та Тимуш Вікторія.


Учасникам та глядачам було запропоновано переглянути декілька відео та презентацій про переваги та недоліки раннього одруження, після чого їм необхідно було дати вичерпні відповіді на питання, а також висловити власну думку з приводу побаченого. Думки звучали доволі різні, не було однакових поглядів, адже в житті кожного траплялась та чи інша ситуація, пов’язана із проблемою, якої торкається тема заходу.

Наступним етапом був словесний батл аргументів, під час якого на прикладі життєвих ситуацій свою правоту намагалась довести кожна із команд.







А далі учасникам було запропоновано показати та розіграти ситуацію таким чином, щоб переконати всіх присутніх у правоті своїх поглядів. Команди із цим завданням справились блискуче, усі присутні повірили у щирість того, що демонстрували команди.

На ток-шоу було також запрошено експерта – доцента кафедри соціальної педагогіки, соціальної роботи та історії педагогіки Світлану Заєць, яка проаналізувала всі аргументи команд та висловила власну думку з приводу проблематики проведеного заходу, пояснивши з наукової точки зору, що таке шлюб і сім’я.

Загалом захід пройшов ніби на одному диханні, усе було настільки динамічно, що не залишило байдужим жодну людину. Велика вдячність організаторам та учасникам за чудово підготовлений захід. До наступних зустрічей!


Пресцентр УДПУ