На базі Відкритого міжнародного університету розвитку людини «Україна» проходив цікавий захід «Створи успішний проект», який організувала Спілка ініціативної молоді «СІМ». У заході взяли участь представники різних компаній, громадських організацій, університетів, серед яких були і наші студенти.

Мета проекту – стимулювати та навчити молодь правильно, а головне вдало втілювати всі свої ідеї та задуми в життя.


На тренінгах нам розповіли, що таке проект, з цим його «їсти» і як його «зварити». Рецепт досить простий. Беремо одну гарну команду однодумців, додаємо туди грандіозну ідею та бажання працювати. Перемішуємо все це із проектним менеджментом та фандрайзингом і заправляємо самодисципліною. Доводимо до кипіння – і все, наш «СУП» готовий. Хочеться сказати, що кухня ця не така легка, як здається на перший погляд, але результат того вартий.


Одним із основних завдань, яке стояло перед нами – це створення власного проекту і обов’язкова його реалізація. Наша команда розробила проект «Школа Лідера», який буде функціонувати для активної молоді не лише нашого університету, а й міста. Вже на початку наступного навчального року плануємо втілити його у життя.


Голова студради Вікторія Михайлюк