Міжнародний день студентів - це справжнє свято солідарності студентів різних поколінь, факультетів і навчальних закладів. Традиційно цей день студентство святкує гучно й весело, демонструючи свої уміння і таланти, потужну енергію та молодечий запал.

18 листопада в дружньому молодіжному колі в гуртожитку університету пройшло святкування Дня студента. Програма була досить різноманітною і насиченою.

Вечірку розпочали незмінні чарівні ведучі Наталія Шкунида та Михайло Горщинський. Веселі танці, пісні та цікаві конкурси не залишили байдужими жодного учасника заходу. Молодь із захопленням та ентузіазмом брала участь в незвичних змагання, а мініатюри із студентського життя, підготовлені театральною студією «Студент» (керівник – Тетяна Бондарчук), додали всім гарного настрою.

Яскравим доповненням святкової програми стало музичне оформлення, яке підготували діджей Федір Букур (студент факультету фізичного виховання), а також солісти-виконавці Олександр Румянцев (студдекан факультету професійної та технологічної освіти) та Валерія Салій (студентка факультету початкової освіти).

Вже так повелося, що День студента молодь відзначає так, аби запам'яталося до наступного року. Тож нехай роки навчання будуть найкращими і найщасливішими для нашого студентства, а спогади про них стануть цікавою і насиченою сторінкою дорослого життя.

Пресцентр УДПУ