Перші враження і здобутки для студентів – найбільш яскраві. Успішно пройшла перша у житті екзаменаційна сесія майбутніх рестораторів. Студенти, які навчаються за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа» залишилися задоволеними результатами навчання в університеті.


Студентка 16 групи Юлія Дзвониська повідомляє:

- Я навчаюся на першому курсі економічного факультету УДПУ імені Павла Тичини на ресторатора. Вчитись цікаво, кожна з дисциплін дає знання, необхідні для роботи за фахом та відкриває її переваги й можливості. Спочатку було трішки важко, але на лекціях, семінарах та практичних заняттях викладачі по-батьківськи до нас ставились і допомагали нам пройти нелегкою дорогою знань першого семестру».

Крім занять студенти побували на екскурсіях, які проводились у готельно-ресторанних закладах міста Умань, вчились відпочивати та організовувати відпочинок іншим. Викладачами був організований туристичний похід, присвячений Всесвітньому дню туризму. Цікавою була участь майбутніх рестораторів у проведенні Дня здоров’я. Разом з іншими першокурсниками вони презентували своє бачення суті обраної спеціальності та були відзначені у номінації «Феєричне дійство». Корисним було також відвідання Міжнародного експо-форуму ресторанно-готельного бізнесу та клінінгу FoReCH-2014.







Все це підтверджує: вибір університету, де здобуваєш майбутню професію – важливо! То ж нехай і подальше навчання буде змістовним, цікавим та різноманітним !

Пресцентр УДПУ