Для студентів економічного факультету УДПУ цьогорічні літні канікули запам’яталися найбільше за інші. Не секрет, що канікули – найкраща і найбільш очікувана пора для кожного студента, адже це подорожі в гори, у ліс чи на море, закордонні мандрівки та прогулянки. Канікули вносять чимало яскравих барв, дарують велику кількість позитивних емоцій і цим закарбовуються надовго.


Проте для 8 студентів факультету спогади про літо будуть пов’язані з зовсім новим заняттям. Вони отримали змогу упродовж трьох літніх місяців пройти стажування в готелях Німеччини. І ось програма літнього стажування в Німеччині успішно завершилась і їх радо вітали з поверненням додому у стінах університету.





Завдяки участі у цій програмі юнаки та дівчата змогли закріпити отримані теоретичні знання на практиці і відпочити в різних містах Німеччини. Для них – це була унікальна можливість випробувати себе, пізнати звичаї, побут країни, зрозуміти суть майбутньої професії, покращити на практиці знання німецької мови та знайти нових друзів. Після повернення додому всі вони впевнені, що наступного року питання як провести канікули для них уже вирішене – це стажування за кордоном.

Пресцентр УДПУ