У читальному залі №2 Наукова бібліотека спільно з факультетом дошкільної та корекційної освіти провели літературний дискурс до Міжнародного дня дитячої книги на тему: «Весела книжка – твоя радість».

Міжнародний день дитячої книги відзначається щорічно 2 квітня. Це свято встановлене за рішенням профільної Міжнародної ради з питань дитячої книги. Основна мета святкування полягає в пропаганді дитячого читання, яке є ефективним інструментом духовного та інтелектуального розвитку людини.


На літературному дискурсі обговорювались актуальні питання розвитку дитячої книги на сучасному етапі та аналізувались дитячі книги, які є зразком високого художнього слова – прози і поезії, виховують у дітей почуття прекрасного і роблять їх життя повнішим та цікавішим. Студенти переконливо доводили, що дитячі книги змалку прищеплюють дитині добрі почуття і благородні думки, пробуджують до хороших вчинків, сприяють моральному становленню. Чесність, готовність боротися за правду, добросовісність, повага до людей і до себе, любов до знань і праці, відповідальність, почуття обов'язку перед сім’єю, батьком, матір'ю, перед країною ненав’язливо входять у свідомість дитини через спілкування з хорошою книгою.



Учасники заходу подякували за цікаві розповіді студентам 22 групи Лілії Алексєєвій, Анні Ельфант, Дарині Громик і студентам 23 групи Вікторії Кірціцькій та Інні Іванюті.

Окрема вдячність нашим ведучим - студентам Артему Шиманському (23 група) та Марії Заграничній (22 група).


Пресцентр УДПУ