1 квітня в Міському Будинку Культури відбувся фінал масштабної гри КВН «Кубок ректора УДПУ 2014 року».

За першість боролися п’ять команд різних факультетів: «Каркаде» (збірна факультетів соціальної та психологічної освіти і фізичного виховання), «Z-економ-или» (економічний факультет), «Ist_Fak» (історичний факультет), «Тихіше пара» (фізико-математичний факультет) та «Бідна Настя» (збірна економічного факультету та технолого-педагогічного).


Виступи учасників відбувалися за традиційною конкурсною програмою: візитка, розминка та відео конкурс. Помітно, що труди команд не пройшли даремно – вони значно «подорослішали» за рік і їхні жарти набрали більш гострішого формату. Цього року учасники вражали оригінальністю акторської майстерності та образів. Чого лише була варта «балерина» економічного факультету!







Конкурс відеороликів також пройшов не без сюрпризів. Їх не можна було й передбачити! Глядачі отримали змогу побачити акторські таланти ректора університету Наталії Побірченко та голови профкому університету Олександра Осадчого, які «увійшли у склад» знімальних груп факультетів соціальної та психологічної освіти й історичного.

Вщент переповнена глядацька зала міського будинку культури раз-по-раз вибухала від бурхливих емоцій - позитивних, яскравих! Таких веселих переживань, дотепних жартів потребує наше життя. Студенти змогли поглянути на навколишній світ своїм прискіпливим поглядом і знайти там багато анекдотичного і курйозного, представити відповідний тематичний матеріал у комічних образах.


Отже, за результатами конкурсу: IV місце виборола команда «Тихіше пара», III місце – «Каркаде», II місце між собою розділили «Z-економ-или» і «Ist_Fak», I місце виборола молода команда «Бідна Настя», яка і стала цьогорічним володарем Кубку ректора УДПУ.


Нагородження команд КВН було черговим видовищним дійством для вболівальників, котрі кожен як міг підтримував «свою» команду: плакатами, гучними оплесками. Ректор УДПУ, професор Наталія Побірченко привітала всіх учасників, подякувала за подарований гарний настрій і вручила головну нагороду команді-переможниці. Голова профкому Олександр Осадчий також долучився до відзначення веселих та кмітливих університету.


Вітаємо команди з гарною грою та бажаємо подальшого натхнення у творчості!

Фоторепортаж про подію можна переглянути тут

Пресцентр УДПУ