Наприкінці березня за ініціативи інноваційного бізнес-інкубатора та економічного факультету УДПУ розпочав свою роботу курс-тренінг «Основи бізнесу», головною метою якого є формування у студентів необхідного комплексу професійних знань, оволодіння теоретичними та практичними основами ведення бізнесу.

Першу лекцію курсу прочитала декан економічного факультету, кандидат економічних наук, доцент Тетяна Понедільчук. Учасники мали можливість пройти цікавий тест, з допомогою якого кожен міг оцінити свої нахили до ведення підприємництва.


Під час навчального процесу студенти набудуть знання, вміння і навички, якими повинен володіти майбутній підприємець та розпочати власний бізнес. У процесі вивчення матеріалу студенти матимуть можливість ознайомитися з усіма необхідними засобами і методами прийняття планових рішень на підприємствах різних форм власності, а також сформувати необхідні навички та вміння розробляти бізнес-плани.

Що дозволяє бізнесу в ринковій економіці бути гнучким, маневреним та ефективним з огляду на витрати? Як у своїй діяльності бути найбільш наближеним до споживачів, швидко реагувати на зміни попиту і враховувати побажання клієнтів. Бізнес – це гарантована зайнятість більшої частини населення, що забезпечує їм добробут і відіграє політично-стабілізуючу роль у суспільстві.

Пресцентр УДПУ