За вагомий особистий внесок у соціально-економічний і культурний розвиток України, вагомі досягнення у професійній діяльності, багаторічну сумлінну працю та з нагоди річниці підтвердження всеукраїнським референдумом 1 грудня 1991 року Акта проголошення незалежності України нагороджений відзнакою Президента України – ювілейною медаллю «20 років незалежності України» КУЗЬ Володимир Григорович – завідувач кафедри Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини, доктор педагогічних наук, професор, дійсний член НАПН України.

21 грудня голова Черкаської облдержадміністрації, Герой України Сергій Борисович Тулуб за дорученням Президента вручив Володимиру Григоровичу ювілейну медаль. А сьогодні керівництво університету на чолі з ректором доктором педагогічних наук, професором, членом-кореспондентом НАПН України Наталією Семенівною Побірченко вітало відомого науковця з нагородою.


На урочистому зібранні виступили також вихованці Володимира Григоровича – колишні його аспіранти, а нині провідні викладачі університету. Звучали пісенні вітання від знаменитого гурту «Гонта», від профспілки та колег академіку В.Г.Кузю вручені цінні подарунки.