В актовій залі нового конкурсу факультет соціальної та психологічної освіти спільно зі Студентським науковим товариством організував інтелектуально-розважальне ток-шоу «Я люблю Україну».

Видовище проходило у формі конкурсу, де за звання кращого знавця рідного краю змагались дві команди: «Сині», яку очолював Миколай Григор’єв та «Жовті», де капітаном була Вероніка Смітанка. Ведучими ток-шоу були Олена Устенко та Роман Дацько, які всіляко підтримували учасників: розважували при поразках та приохочували при перемогах. Гра складалася з семи етапів: «Усе моє, все зветься Україна», «Козацькому роду нема переводу», «Рідна мова – калинова», «Рідний край», «Вірю – не вірю», «Конкурс капітанів» та «Мовою статистики». Після кожного етапу проводилась «Хвилинка творчості», де команди могли позмагатися за звання кращого знавця культурної спадщини своєї Батьківщини.




За усім, що відбувалося на сцені, стежило високоповажне журі у складі доктора педагогічних наук, професора Дмитра Пащенка, кандидата педагогічних наук, доцента Галини Бондаренко та кандидата психологічних наук, доцента Ірини Вахоцької.


Чаруючу українську пісню під кінець шоу подарував усім присутнім Роман Дацько, який, як завжди, виступив блискуче і вніс ще одну нотку патріотизму в загальну атмосферу гри.

Логічним завершенням конкурсу було підведення підсумків та визначення переможців. Боротьба між командами точилась до самого кінця, і визначити кращих було надзвичайно складно. Декан факультету соціальної та психологічної освіти, кандидат педагогічних наук, доцент Оксана Кравченко обнародувала результати оцінювання виступів та нагородила переможців, привітала всіх учасників за гарні виступи. Оксана Олексіївна оголосила про початок роботи на факультеті патріотичного табору «Дія» (в контексті подій, які відбуваються в нашій державі, його діяльність особливо актуальна). Голова журі Дмитро Пащенко теж сказав багато добрих слів на адресу учасників та зауважив, що немає в цьому творчому змаганні немає переможців та переможених. Гра закінчилася з результатом 42 бали для команди «Сині» та 40 балів для команди «Жовті», та це не внесло ніяких суперечностей. В цілому студенти проведенням ток-шоу «Я люблю Україну» ще раз намагалися своїми патріотичними настроями, творчістю, теплотою сердець довести - Україна єдина!




Пресцентр УДПУ