18 червня в УДПУ відбулося вручення сертифікатів завідувачам та методистам ДНЗ м. Умані, які успішно засвоїли 54-годинний курс «Сучасні інформаційні технології в дошкільній освіті».


Курси були організовані на базі кафедри інформатики та ІКТ з метою забезпечення оволодіння педагогічними працівниками дошкільних навчальних закладів інформаційно-комунікаційними технологіями. Успішно завершили навчання 15 завідуючих та 6 методистів дитячих навчальних закладів м. Умані. Сертифікати вручала ректор університету, доктор педагогічних наук, професор, член-кореспондент Національної академії педагогічних наук України Наталія Семенівна Побірченко, яка привітала педагогічних працівників з отриманням сертифікатів та висловила сподівання, що тісна співпраця між навчальними закладами та педагогічним університетом сприятиме професійному зростанню фахівців, вирішенню питань застосування новітніх форм і методів навчально-виховного процесу.


Начальник Уманського відділу освіти Оксана Володимирівна Герасименко подякувала керівництву вузу та викладачам університету за організацію курсів і надання допомоги у підвищенні рівня комп’ютерної грамотності педагогічних працівників ДНЗ м. Умані,аби зробити процес виховання в дитячому садочку мобільним, строго диференційованим та індивідуальним.