Спекотне літо, гаряча пора, та чи не найбільш «спекотною» та сповненою хвилювань є вступна пора для вчорашніх школярів і сьогоднішніх абітурієнтів. І це літо для них особливе, адже є першою сходинкою на шляху важливого життєвого вибору.

Тепло, зі щирою турботою зустрів своїх абітурієнтів наш УДПУ. Адже Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини – один із провідних педагогічних навчальних закладів центрального регіону України – це не лише якісна освіта, застосування найбільш ефективних та зручних форм навчання, впровадження ексклюзивних програм і вдосконалення існуючих, а й формування повноцінної особистості, активної та щасливої людини.


І це розуміє і відчуває кожен, хто відвідав приймальну комісію Уманського педуніверситету. Прийом документів триває, знайомство з університетом теж. Вочевидь для батьків і абітурієнтів стають переваги навчання в нашому університеті. Адже педагогічний колектив університету створює оптимальні умови для гармонійного розвитку особи, стимулює прагнення молодих як до навчання так і до активного проведення дозвілля. Як зробити життя своїх студентів насиченим, звести до мінімуму нічим незайнятий вільний час студентської молоді, збагатити розмаїттям вибору – теж є одне із основних питань в навчально-виховній роботі УДПУ. Ведеться активна виховна робота у гуртожитках. Одним словом, студенти у нас ніколи не сумують. Абітурієнти та їх батьки можуть переконатись, у яких умовах проживають в гуртожитках – адже ніщо так не переконує, як наявність комфортних умов проживання у гуртожитках, наявність читальних залів, їдалень, спортивних майданчиків тощо.




УДПУ з повагою ставиться до своїх студентів. Тому не дивно, що вони не забувають його, підтримують зв’язки з Університетом, навіть закінчивши навчання. Багато з них залишаються працювати у рідній Альма Матер – що теж є одним із пріоритетних напрямків роботи нашого навчального закладу.

Студентське життя в нашому університеті вирує. І ті, хто прийшов сюди за знаннями, отримують значно більше, ніж очікували, бо стають членами справжньої родини та, відкриваючи себе для світу, відкривають безмежний світ у собі.

Щасти Тобі, абітурієнте УДПУ!

Пресцентр УДПУ