19 грудня студенти 12 групи факультету соціальної педагогіки та практичної психології відвідали дитячий будинок змішаного компенсуючого типу з нагоди свята Миколая. Студенти провели цікаві ігри з вихованцями будинку. Привітали усіх дітей зі святом і подарували солодощі одяг та іграшки, які напередодні були зібрані факультетом у рамках тижня соціального працівника. В залі панувала тепла й доброзичлива атмосфера, діти посміхалися і були раді візиту. Усі присутні отримали безліч позитивних вражень.

19 грудня волонтерами студентської соціально-психологічної служби був організований похід до родини Кравчуків, в котрій тато Микола Анатолійович та мама Олена Леонідівна – інваліди, донька Богдана навчається у восьмому класі та має 10 років.


Волонтери привітали родину з святом Миколая та вручили невеличкий грошовий презент у вигляді 300 гривень та солодощі для Богданки. За приємною розмовою під час чаювання волонтери дізналися, що в родині подвійне свято – День народження в Миколи Анатолійовича

Богданка дуже талановита дівчинка, вона займається малюванням, грає на піаніно та загалом має гарні успіхи у навчанні. Батьки донькою дуже пишаються та покладають великі надії на її майбутнє.

Волонтери побажали родині Кравчуків міцного здоров’я, щастя та злагоди в родині, успіхів у всіх починаннях.