Делегація УДПУ імені Павла Тичини взяла участь Дні відкритих дверей, що відбувся в Уманському НВК "Загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ступенів імені Ю.О.Гагаріна - педагогічний ліцей". До складу делегації ввійшли проректор з науково-педагогічної роботи Тетяна Кочубей, кандидат філологічних наук, доцент кафедри практичного мовознавства Ірина Хлистун, викладач кафедри біології та методики її навчання Катерина Тарногурська та координатор з питань співпраці Ірина Мустаєва.




Від імені ректора, професора Олександра Безлюдного та всього колективу Тетяна Кочубей щиросердно привітала учнів та вчителів із Днем відкритих дверей та вручила подарунок – декоративну скриньку, виготовлену студентами нашого університету. Гості заходу мали можливість познайомитись з виставками творчих робіт вчителів та учнів, альбомів випускників різних поколінь, зроблених власними руками, а також наукових, виховних та спортивних нагород учнів ліцею, відвідали музей космонавтики.

Завершила свято вистава «Лісова пісня» Лесі Українки у виконанні театру тіней, яка розказала глядачам про красу людських почуттів і згубність духовного гноблення, про необхідність збереження гармонії між людиною та природою.

Пресцентр УДПУ