Факультет початкової освіти УДПУ вже другий рік поспіль проводить конкурс «Алло, ми шукаємо таланти!». Метою заходу є виявлення здібностей та творчого потенціалу студентів. У цьогорічному конкурсі взяли участь представники І, ІІІ та ІV курсів.


Ведучою заходу була студентка V курсу Анна Кудла.


Оргкомітетом конкурсу було зареєстровано 10 заявок на участь від 25учасників. На конкурс представлялись два основних жанри - вокальний та художнього читання.

Серед яскравих виступів неможливо не відзначити студентку ІІ курсу Альону Піскорську, яка продекламувала авторський вірш, складений про рідного батька, який зараз перебуває в зоні АТО.


Студентка ІV курсу Юлія Максименко прочитала зворушливий вірш Ліни Костенко «Мати».


Вокальними даними та принадою свого таланту зачаровували студенти першокурсники Марина Тютя, яка виконала пісню «Квітка» та Яна Гнатюк піснею «Україна - це я».


Відзначилася 13 група факультету, яка разом виконала пісню «Це край. де я родилась і живу».


Декан факультету Борис Якимчук привітав учасників конкурсу, побажав успіхів, відзначив патріотичність цьогорічного конкурсу та нагородив грамотами учасникам.





Бажаємо всім конкурсантам і у подальшому розвивати свої таланти, брати активну участь у творчому житті факультету, а тим хто ще вагається - набратися сміливості та розкривати свої здібності.

Пресцентр УДПУ