ГРС

Підготовка професіоналів із спеціальності  «Готельно-ресторанна справа» орієнтована на освоєння сучасних принципів ведення готельно-ресторанного бізнесу, управлінських та організаційних навичок, інноваційних технологій в індустрію гостинності, прогресивних форм та методів організації виробництва та обслуговування, створення та бізнес-планування підприємств індустрії гостинності, забезпечення належного рівня якості продукції та послуг.

Навчальний процес включає основні напрями професійної та практичної підготовки ініціативних та спроможних до швидкої адаптації в бізнес-середовищі сучасних фахівців з готельно-ресторанного бізнесу, які здатні вирішувати конкретні проблеми і завдання професійної діяльності.

Випускники спеціальності  «Готельно-ресторанна справа» можуть обіймати посади:

  • генерального директора (керівника) готельного або  ресторанного підприємства;
  • топ-менеджера закладу готельно-ресторанного господарства;
  • фахівця з гостинності, конференц-сервісу,  санаторно-курортної справи;
  • готельєра;
  • ресторатора;
  • керівника структурного підрозділу підприємства готельного господарства (відділу фінансів, маркетингу, логістики, по роботі з персоналом тощо);
  • керівника структурного підрозділу підприємства ресторанного господарства (відділу фінансів, маркетингу, логістики, по роботі з персоналом тощо);
  • спеціаліста з адміністративної роботи (головного адміністратора служби прийому та розміщення у готелі, менеджера-адміністратора);
  • керівника (провідного фахівця) зі сфери гостинності та туризму у державних органах місцевого самоврядування;
  • викладача навчального закладу.