Освітня програма «Професійна освіта (Харчові технології)» забезпечує фахову підготовку професіоналів у галузі професійної освіти, харчових технологій, фахівців з експлуатації процесів та апаратів харчових виробництв, технології переробки та приготування харчових продуктів в закладах ресторанного бізнесу та громадського харчування, а також можливість реалізувати себе у викладанні спецдисциплін відповідного напряму.
Сфери працевлаштування:
- Викладач-стажист
- Викладач закладу професійної (професійно-технічної) освіти
- Вихователь закладу професійної (професійно-технічної) освіти
- Педагог професійного навчання
- Інструктор виробничого навчання
- Майстер виробничого навчання
- Технік-технолог з технології харчування
- Виробник харчових напівфабрикатів
- Майстер ресторанного обслуговування
- працівник сфери обслуговування населення (заклади громадського харчування: кафе, бари, ресторани, їдальні).