015 21

Освітня програма «Професійна освіта (Харчові технології)» забезпечує фахову підготовку професіоналів у галузі професійної освіти, харчових технологій, фахівців з експлуатації процесів та апаратів харчових виробництв, технології переробки та приготування харчових продуктів в закладах ресторанного бізнесу та громадського харчування, а також можливість реалізувати себе у викладанні спецдисциплін відповідного напряму.

Сфери працевлаштування:

  • Викладач-стажист
  • Викладач закладу професійної (професійно-технічної) освіти
  • Вихователь закладу професійної (професійно-технічної) освіти
  • Педагог професійного навчання
  • Інструктор виробничого навчання
  • Майстер виробничого навчання
  • Технік-технолог з технології харчування
  • Виробник харчових напівфабрикатів
  • Майстер ресторанного обслуговування
  • працівник сфери обслуговування населення (заклади громадського харчування: кафе, бари, ресторани, їдальні).