В Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини факультет соціальної та психологічної освіти вже давно посів місце одного із самих насичених подіями колективів.

Нещодавно колектив ФСПО відзначав своє професійне свято – Тиждень Психолога, у рамках якого було проведено ряд акцій, тренінгів, конкурсів і багато чого іншого.


Студенти факультету протягом всього тижня створювали справжню різнобарвну казку позитивного настрою для усього навчального корпусу. Ними було проведено акції: “Подаруй посмішку” (її суть полягала у тому, що у холі нового корпусу та на подвір’ї університету роздавали кульки, на яких були зображені веселі смайлики і надписи “Посміхнись”); «Жива картина – творимо життя власними руками» (вона дала можливість усім бажаючі виплеснути свій художній талант та щось, намалювати пензликами чи просто руками. Загалом вийшла досить непогана арт-терапія як для студентів, так і для викладачів.); «Дізнайся більше про роботу психолога» (студенти-психологи проводили різні цікаві тести та методики з кожним бажаючим); «Міняємося ролями» (викладачі факультету отримали можливість побачити себе очима студентства); «Дізнайся більше про себе»; «Психологічний букет»; «Подаруй радість дитині»; «Суперпсихолог», а також волонтерами проводилась акція благодійного розпродажу акційних календариків.

Студенти мали можливість відвідати цікаві лекції та тренінги: про «Психологію третього тисячоліття» розповідала РІТА АДМОН – психолог консультанта Благодійної організації при ООН; викладачі нашого факультету проводили тренінги: «Діагностування синдрому емоційного вигорання у майбутніх практичних психологів» (Марина Міщенко) та «Батьки і діти: мистецтво спілкування» (Наталія Чудаєва).


Також Тиждень психолога ознаменувався проходженням квесту «Великі перегони психологів» (проводився у парку Софіївка), проведенням флешмобу «ФСПО – одна сім’я», святкового концерту.



Урочистою частиною концерту було нагородження найкращих із кращих студентів факультету у номінаціях: «Найкращий артист ФСПО», «Кращий студент-науковець», «Кращий спортсмен», «Лідер», «Найкращі волонтери», «Кращий журналіст», «Краща студентська сім’я», «Найкраща група ФСПО», «Краща староста» та «Кращий студент».


Наповнений подіями тиждень, завершився балом психологів, який відбувся у нічному діджей-кафе «Іксія». Перед тим як поринути в атмосферу музики та драйву, всі присутні випустили у нічне небо десятки сяючих ліхтариків.

Колектив факультету по-справжньому дружній та згуртований, адже лише сумісними зусиллями можна було реалізувати всі вище згадані цікаві заходи.


Пресцентр УДПУ