За ініціативи інформаційного сектору економічного факультету УДПУ проведено конкурс «Журналіст Econom Info».

Конкурс проходив у три етапи, у ході кожного з яких студенти виконували завдання відповідної складності: шукали українські відповідники суржиковим словам, редагували тексти, проявляли творчі здібності, розкриваючи важливі теми морально-етичного та суспільного спрямування.



Усі учасники показали високий рівень знань, вміло знаходили пояснення фактам, втілювали свої думки в точні вислови зрозумілими словами, продемонстрували гостроту та динаміку викладення матеріалу. Конкурсанти проявивши свою високу ерудицію, продемонструвавши креативність, особливу гнучкість розуму та культуру мовлення, довели, що «Секрет журналістики: писати так, як говорять люди».


За підсумками конкурсу визначено переможців, які в майбутньому візьмуть активну участь у роботі інформаційного сектору «Econom Info», а це творчий літературний дует Світлани та Людмили Діденко (І місце), Олена Погулях (ІІ місце), Аліна Флора (ІІІ місце). За творчий підхід у вирішення завдань були відзначені також Аліна Гребенюк та Олег Немировський.




Почесними грамотами, грошовими та заохочувальними подарунками переможців відзначила декан економічного факультету Тетяна Комар, побажавши новообраним журналістам факультету нових творчих злетів та перемог.


Пресцентр УДПУ