Шановний Олександре Івановичу!

Прийміть щиросердечні вітання з нагоди Вашого ювілейного дня народження!

Черпаючи натхнення у патріотизмі малої батьківщини, мудрості попередників, продовжуючи родинну справу просвітительства, Ви, Олександре Івановичу, послідовно та наполегливо працюєте над розвитком сучасної вищої освіти на Уманщині та в Україні. Рівнем Вашого професіоналізму, компетентності та принциповості, умінням мислити нестандартно й сміливо визначаються високий рейтинг УДПУ імені Павла Тичини, його динамічний розвиток.

Завдяки своїй цілеспрямованості, рішучості, упевненості, здатності сконцентруватися й повністю присвятити себе справі, Ви пройшли шлях від лаборанта, викладача до найвищих висот, ставши професором, ректором університету. Особливо вагомою в професійному зростанні є Ваша багатолітня діяльність на посадах проректора - по заочній освіті, з навчальної роботи, першого проректора. Ми глибоко цінуємо, що займаючи ці пости, будучи різносторонньою особистістю, успішним науковцем, прекрасним адміністратором, чуйною людиною Ви, Олександре Івановичу, вміло надихали на наукові досягнення колег, особливо молодь, і раділи їхнім досягненням. Все це забезпечило Вам повагу та беззаперечний авторитет у колективі закладу та широкого загалу освітян регіону.

У день ювілею бажаємо Вам, шановний Олександре Івановичу, всього, чого Ви заслуговуєте: від Бога – щастя, від колег та студентів – пошани, від близьких – любові, від друзів – розуміння!

Нехай доля шле Вам добро й удачу, міцне здоров’я, а Віра, Надія та Любов будуть вірними супутниками на Вашому життєвому шляху. Бажаємо Вам нових професійних успіхів у плідній праці на благо рідного університету, освітянської галузі і всього народу України.

 

За дорученням колективу,

перший проректор                                                                               А. Гедзик

голова профкому                                                                                О. Осадчий

голова студради                                                                                 Є. Бородай