Ректорат, колектив викладачів, студентів та співробітників Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини щиро вітають доктора педагогічних наук, професора, дійсного члена НАПН України Кузя Володимира Григоровича з 75-літнім ювілеєм!


Вельмишановний Володимире Григоровичу!

Неможливо перелічити всі Ваші чесноти й заслуги, особливо перед нашим навчальним закладом. Мудрий керівник, вмілий організатор, зіркий стратег, тонкий дипломат, справжній патріот, генератор ідей, талановитий науковець, глибокий ерудит, блискучий лектор, невтомний робітник, сталевий характер, чуйна і вразлива душа, — це тільки дещиця з того, чим можете похвалитися Ви й чим завжди пишаємося ми.

Усім, що ми маємо сьогодні, значною мірою завдячуємо саме Вам. Так чи інакше наші досягнення — це продовження Ваших починань. Ми з гордістю можемо назвати себе Вашими учнями, адже за плечима в нас — могутній гарт і грунтовна школа Володимира Кузя. І хочеться вірити, що передовсім нам вдасться успадкувати головну рису і головне звання свого Учителя: УМІННЯ БУТИ ЛЮДИНОЮ.

Нині, в розпал літа і в пору щедрих врожаїв, якраз у день святого Володимира, ми одностайно зичимо, щоб Ваші засіки повнились багатими чистими плодами й уклінно дякуємо Всевишньому за те, що Ви у нас — є.

З роси й води Вам, високоповажний ювіляре! Многії і благії літа Вам, дорогий Володимире Григоровичу! Здоров’я, нових успіхів, щастя, вдячності і віддачі від рідних, друзів, колег, численних учнів та шанувальників!

Ректорат
Профком
Студрада