Шановні студенти! Дорогі друзі!
Від щирого серця вітаю вас із Міжнародним днем студента!

Студентське життя – важливий етап розвитку особистості, визначення життєвих цілей та пріоритетів, велика сходинка до вершин знань.

Студентству завжди притаманні такі важливі риси як волелюбність, самовідданість, прогресивний погляд на оточуючий світ, оптимізм та прагнення долучитися до розвитку своєї держави. Я переконаний, що й в подальшому ви, шановні студенти, будете рушієм позитивних перетворень, об’єктивними суддями реформування освіти в Україні, дружньою командою, що прийде на зміну старшому поколінню і працюватиме задля соціально-економічного, наукового, духовного, культурного та міжнародного зростання нашої держави. Запорукою цього може стати відмінне навчання, прагнення до саморозвитку та пізнання, творче мислення та самореалізація.

У свою чергу, держава робить усе, щоб у стінах Альма-матер ви могли на високому рівні отримати необхідні знання та навички, повною мірою розкрити власний потенціал та реалізувати свої здібності.

Особливо хотів би привітати тих, хто цього року став студентом і вперше відзначає це свято. Бажаю вам наснаги, наполегливості та завзяття на шляху здобуття вищої освіти. Нехай цей час принесе вам безліч нових цікавих вражень та знайомств, високих досягнень та звершень!

Студентам, які невдовзі стануть випускниками, я бажаю успішного кар’єрного зростання, значних здобутків та яскравих перемог!

Хочу побажати усім вам здоров'я, успіхів у навчанні, цікавого професійного та життєвого шляху, здійснення усіх заповітних мрій. Нехай прекрасні почуття зігрівають ваші серця і наповнюють їх святковим настроєм!

З повагою,
Міністр освіти і науки України
 
Дмитро Табачник