У конференц-залі корпусу №1 УДПУ імені Павла Тичини відбулась презентація нового суспільного руху – Громадської організації «Студентське антикорупційне агентство». Координатором Уманського відділення є наша студентка Надія Оленіна, котра і виступила спікером заходу.

У презентації взяли участь ректор університету, професор Олександр Безлюдний, проректор з науково-педагогічної роботи, доцент Олена Кірдан, директор юридичної клініки УДПУ, юрисконсульт Оксана Дудник, заступник директора юридичної клініки УДПУ, юрисконсульт, уповноважена особа по боротьбі та протидії корупції Василь Підлісний, консультант юридичної клініки УДПУ Олексій Олєйнічук, заступник голови профкому Інна Бабій, начальник Центру культури та дозвілля «Гаудеамус» Людмила Гекалюк, голова студентської контрольно-ревізійної комісії Тетяна Повічан, студенти факультетів університету та представники студрад інших навчальних закладів міста.

У ході презентації були представлені мета, напрямки та результати діяльності «Студентського антикорупційного агентства», а також план діяльності агентства на 2016/2017 рр. Було детально обговорено порядок вступу до цієї громадської організації, статус та додаткові можливості для його учасників реалізовувати суспільні проекти.

Пресцентр УДПУ